دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
پیام تسلیت رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورا حسینی

عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با صدور پیامی به مناسبت فرا رسیدن، تاسوعا و عاشورای حسینی، ایام عزای حسینی را تسلیت گفت.
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ و عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
متن پیام بدین شرح است:
محرم، ماه ایثار و از جان گذشتگی است. ماه عشق و شور و فریاد است. ماه قیام و پیام است که دل های شیدای نیکان و مشتاقان را به سوی مراد و محبوب شان معطوف می سازد.
ایام حماسه و عاطفه با فرارسیدن این ماه آغاز می گردد تا شیفتگان معرفت و عاشقان ایثار را با کاروان کربلا همراه و هم نوا سازد و ارادت علاقه مندان به سرور و سالار صاحبدلان فزونی یابد.
عاشورا نمایش پرشکوه عشق است که با ایثار و از خودگذشتگی امام حسین علیه السلام و یاران فداکار آن حضرت در صحنه کربلا خلق می شود.
عاشورا برای ما تنها یک حادثه نیست؛ بلکه نوعی فرهنگ و تاریخ آغازی دیگر است. این وظیفه ماست که فرهنگ عاشورا و پیام کربلا را خوب بشناسیم و سرمشق زندگی خود قرار دهیم.
اینجانب ضمن آرزوی توفیق درک راستین پیام عاشورا و سرمشق قرار دادن آموزه های سراسر انسانی قیام ماندگار کربلا، اینک و در آستانه فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، ایام شهادت فرزند پیامبر(ص)، سالار آزادگان جهان و سرور شهیدان اسلام، امام حسین علیه السلام، علمدار باوفایش حضرت ابوالفضل العباس (ع) و دیگر یاران فداکارش را به محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج) و ملت شریف ایران و بخصوص جامعه دانشگاهی کشور تسلیت عرض می کنم و امیدوارم عزاداری همه رهروان راستین آن حضرت مقبول درگاه یزدان واقع شود.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه